İletişim Hattı +90 533 337 63 59
Başkanın Mesajı

Saygıdeğer Çavdarlılar, 16.04.2023 Pazar günü dernek merkezimizde gerçekleştirilen 26. ıncı Olağan Genel Kurulumuzda yapılan kapalı oylama sonucu yeniden Çavdar Köyü Kalkındırma ve Sosyal Dayanışma Derneği’mizin Başkanlık görevine gelmiş bulunmaktayım.Genel kurulumuza gelerek leyhte ve aleyte oylarını kullanarak genel kurulumuza vermiş olduğunuz destekden dolayı teşekkür ediyorum.

1990 yılından bu yana Başkanlık görevlerinde ve yönetim kurulunda yer alan ve ayrıca Çavdar köyü kalkındırma ve sosyal dayanışma derneğimizin mülk ediminde maddi manavi desteğini esirgemeyen yönetim kuruluna siz değerli üyelerimize köylülerimize bizlerden desteini esirgemeyen değerli hemşehrilerimize dostlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Değerli Çavdarlılar bildiğniz üzere bu şerefli görevi daha önce 2004 yılından 2019 yılına kadar aralıksız 16 yıl yapma şerefinde bulundum yeniden 16.04.2023 yılı genel kurulunda yeniden bu görevi devralarak  siz değerli köylülerimize hizmet etmekten şeref duyduğumu belirtmek isterim bu görevide tüm ekibimle birlikte layıkıyle yerine getirmeye gayret edeceğimizden şüpheniz olmasın.

Bu şerefli göreve gelmemizde bizlerden desteğni esirgemeyen genel kurulumuza oylarıyla katkı koyan siz değerli üyelerimize şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

Necmi  Ünver
Yönetim Kurulu Başkanı
Derneğimiz Menü

Çavdar Köyü Derneği Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç